Springen naar inhoud


Foto

De tepels; Heerlijk Gevoelige Lichaamsdelen – beste orgasmes


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Bunny33

Bunny33

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 573 berichten

Geplaatst 26 December 2014 - 05:23 AM

Wanneer we aan erogene zones denken, komen waarschijnlijk de penis en de vagina het eerste in onze gedachten naar boven. Ook de anus is voor veel mensen een belangrijke plek om seksueel gestimuleerd te worden. Een plek die we echter neigen te vergeten, zijn de tepels! Deze twee prachtige knopjes op de borst zijn zeker niet alleen bij vrouwen gevoelig.
Sterker nog, ook mannen zullen het opwindend vinden wanneer hun tepels gestimuleerd worden tijdens de seks. Wij vinden d de tepels zeker niet vergeten mogen worden. Daarom kun je in dit artikel meer informie vinden over de tepel en hoe je deze tijdens de seks kunt gebruiken. Maak je seks nog beter; richt je op de tepels!

Tepels zijn niet alleen belangrijk bij vrouwen
Bij tepels denken we eigenlijk eerder aan die van de vrouw dan aan die van de man. D komt nuurlijk omd veel mannen de borsten van een vrouw belangrijk vinden, en daar zitten die tepels mooi bovenop. Maar len we alsjeblieft niet vergeten d ook mannen tepels hebben!
Mannen hebben ook tepels, omd alle mensen in de baarmoeder eerst eigenlijk als vrouw groeien. Pas na enkele weken ga een baby door met groeien als jongetje of als meisje, maar daarvoor ontwikkelen we ons allemaal gelijk. Vandaar d ook mannen tepels hebben en d ze even gevoelig kunnen zijn als die van de vrouwen, al geven ze dan geen melk.
Daarom mag je als vrouw zeker eens aandacht besteden aan de tepels van de man. Begin met strelen of zachtjes knijpen, geef er vervolgens kusjes op of lik ze. Waarschijnlijk vind je partner dit heel lekker, ondanks d hij het niet verwacht had! Nuurlijk hoeft niet elke man het fijn te vinden om aan zijn tepels gelikt te worden, maar het is het zeker waard om te proberen.
Hoe kun je de tepels bij de seks betrekken?
Wanneer je eigenlijk nooit aandacht hebt besteed aan de tepels tijdens de seks, weet je misschien niet hoe je d het beste kunt doen. Gelukkig zijn er erg veel manieren hoe je de tepels van je partner kunt verwennen. Heb het er van tevoren eens met je partner over of hij of zij überhaupt graag via de tepels gestimuleerd wil worden. D scheelt een hoop ongemakkelijke momenten!
Om te beginnen kun je de tepel zachtjes strelen door de kleding heen. Dit werkt nuurlijk beter als de vrouw geen bh aan heeft. De kans is groot d je hiermee je vriendin erg opwindt. Het is een prachtig zicht om de tepels van je partner hard te zien worden, omd ze zo opgewonden raakt van jou.
Let wel op d dit niet bij elke vrouw het geval is. Als haar tepels dus niet lijken te groeien, betekent d niet per se d jij iets verkeerd doet!
Vervolgens ga je met de blote tepel aan de slag. Ook hier begin je eerst met strelen, om vervolgens zachtjes te likken. Neem ook de tijd om de tepels van je vriendin te bewonderen. Iedere vrouw heeft andere tepels, en je mag daar best even bij stilstaan. Vertel ook vooral hoe mooi je het lichaam van je vriendin vindt. D windt haar soms nog meer op dan de dingen die je doet.
Meer tepel technieken
De meeste mannen weten eigenlijk niet w ze verder moeten doen met een tepel dan likken en strelen. Er zijn echter nog zo veel meer mogelijkheden! Wanneer je vriendin niet ontzettend gevoelige tepels heeft, kan ze het heel opwindend vinden wanneer je er zachtjes in knijpt of bijt. Wees hiermee aan het begin heel voorzichtig, je wilt haar nuurlijk geen pijn doen.
De kans is groot d je hiermee een zwakke plek van je partner hebt ontdekt. D merk je wel aan haar reacties; harde zuchten, kreunen en een openstaande mond. Dan weet je d je op de goede weg zit! Wanneer je deze positieve reacties krijgt, kun je het nog wilder maken. Denk bijvoorbeeld aan zachtjes aan de tepel zuigen of trekken.municie tussen jullie twee blijft belangrijk!
Je hoeft nuurlijk niet alleen maar je eigen lichaam te gebruiken om haar tepels te verwennen. Doe eens iets anders en gebruik bijvoorbeeld een ijsklontje. De intense kou van zo’n blokje zal haar tepels direct hard maken. Lik ze vervolgens af voor het optimale effect. Wedden d de kou en daarna de hitte van jouw mond haar helemaal gek zal maken?
Wanneer je erg experimenteel bent kun je bijvoorbeeld eten of drinken van haar tepels aflikken. Populair zijn onder andere slagroom, chocoladesaus, honing en stroperige alcoholische dranken. D kan andersom nuurlijk ook; maak van elkaar een heerlijk toetje! Ideaal om jullie seksleven een beetje spannender te maken en nieuwe dingen te introduceren.
Gevoelige tepels; w nu?
Er zijn ook genoeg vrouwen en mannen met (extreem) gevoelige tepels. Zij vinden het helemaal niet prettig wanneer ze gezoend of gelikt worden op hun tepels. Kun je dan nog steeds de tepels bij de seks gebruiken? D kan wel, maar in veel mindere me. Wanneer je er al niet tegen kunt wanneer je tepels zachtjes gestreeld worden, is er maar weinig anders d wel werkt.
Je kunt proberen om zelf je tepels minder gevoelig te maken. Streel ze bijvoorbeeld eens tijdens het masturberen, of doe het zelf tijdens de seks in plas van je partner. Je kunt dan wennen aan het gevoel van de streling op je tepel. Ler kan je partner het overnemen en het langzaam opbouwen naar zoenen en likjes.
Uiteraard hoef je de tepels niet te gebruiken tijdens de seks! Er zijn genoeg andere gevoelige plekjes op het lichaam die ook aandacht verdienen. W te denken van de huid rondom je tepels, je nek of zelfs je oorlellen? Seks ga veel verder dan alleen maar je geslachtsdelen. Wanneer je dit goed in je achterhoofd houdt tijdens de seks, verzekeren wij je d jullie er allebei meer van genieten!
Het bericht De tepels; Heerlijk Gevoelige Lichaamsdelen verscheen eerst op .

De tepels; Heerlijk Gevoelige Lichaamsdelen – beste orgasmes#2   Joost

Joost

  Newbie

 • Member
 • 9 berichten
  • Tijd online: 1u 16m 41s
 • blij met:n.v.t.

Geplaatst op Vandaag, 09:10

Ik begrijp je. Maar een beetje offtopic en over seks gesproken. Ik zoek goede seks geheimen.
Eigenlijk manieren om vrouwen beter nog te bevredigen zodat ze langere orgames hebben .

Zijn er leden met goede tips of geheimen?
Gek op alles over seks.

#3   Rene

Rene

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Is gek van:Alles

Geplaatst op Vandaag, 11:47

Hoi Joost, daar heb ik een aantal goede tips voor!
Ik heb best wat ervaring maar ik ben een boek tegengekomen welke mij heel erg gelukkig heeft gemaakt.

Ik speurde door internet en kwam het boek tegen van sekstips. Die moet je proberen.
Er staan technieken in die een vrouw naar je laat verlangen.

Kijk zelf maar even op de site van De Revolutionaire Seks Methode. Ik kan het elke man aanbevelen. :D

Veel plezier ermee Joost.
Nu maar weer ontopic.
Maakt veel mensen gelukkig :D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers